2023 Sonbaharının Öne Çıkan Renkleriyle Makyaj Çantanı Güncelle


Sonbaharda sadece gardıroptaki renkler değil, makyajda kullanılan tonlar ve tarzlar da değişime uğruyor. Peki, 2023 sonbahar renklerinin neler olduğunu biliyor musun? 2023 sonbahar modası renklerini öğrenmek ve makyaj çantanı bu renklere göre güncellemek için yazımıza hemen göz atmalısın!

2023 sonbaharı geldi çattı, üstelik her zamankinden farklı şekilde! Bu yılın sonbahar-kış sezonunda havanın griliğine uygun koyu tonların yanında, artık tüm senenin enerjisini yansıtan canlı renkler de öne çıkıyor. Işıltılı, parlak, yoğun ve cesur renkler 2023 sonbaharında sahneden ayrılmayacağa benziyor. 

Modadaki değişim elbette makyaja da yansıyor. 2023 sonbahar trendlerine uygun seçimlerle makyaj çantalarını da güncellemek gerekiyor. Sen de bu sonbaharın tonlarına uyumlu makyajlar için 2023 sonbahar makyaj trendlerinin renklerini öğrenmelisin. Hadi öyleyse, hemen başlayalım!

2023 Sonbahar Modasının Öne Çıkan Renkleri Nelerdir?

2023 Sonbahar Modasının Öne Çıkan Renkleri Nelerdir?

  • Sarı
  • Gri
  • Buzul mavisi
  • Kiraz
  • Gümüş
  • Çikolata kahvesi
  • Krem
  • Bordo
  • Nil yeşili
  • Toprak tonları
  • Turuncu

2023 sonbahar kış renkleri sezonun bazı klasik tonlarını hala koruyor. Ancak bu dönemde görmeye pek alışık olmadığımız canlı renk tonları da 2023 sonbahar modası renkleri arasında şimdiden güçlü bir noktada konumlanıyor. Hem zamansız stillerde hem de yeni moda akımlarında kullanılacak bu renkler makyajda da etkileyici bir dönüşüm yaratıyor.

2023 Sonbahar Renkleriyle Makyaj Çantanı Yenile!

2023 Sonbahar Renkleriyle Makyaj Çantanı Yenile!

2023 sonbahar trendlerindeki güçlü renkler, bu sezonun makyajlarında sıklıkla kullanılan koyu tonları spot ışıklarından biraz uzaklaştırıyor. Daha farklı bir ifadeyle, makyaj masasının üst çekmecelerinde bu sonbaharda canlı renkler bulunuyor. Peki, 2023 sonbahar kış makyaj trendlerine göre hangi renkleri tercih edebilirsin? İşte bu sonbaharda öne çıkan renklere göre hazırlayabileceğin yeni bir makyaj çantası önerisi!

Gri & Krem & Sarı & Turuncu

Warm Neutrals Göz Farı Paleti

Gri, krem, sarı ve turuncu renkleri 2023 sonbahar sezonunda eteklerden kazaklara, trençkotlardan tulumlara kadar birçok giyim ürününde karşımıza çıkıyor. Eğer 2023 sonbaharının bu popüler renklerini makyajında kullanmak istersen göz kapakların bunun için eşsiz bir fırsat sunuyor! :)

2023 sonbahar modasının bu popüler renklerini makyajına dahil etmek için NYX Professional Makeup Ultimate Shadow serisinden Warm Neutrals Göz Farı Paleti’ni kullanabilirsin. Hem mat hem de metalik farların bulunduğu bu palet, 2023 renkleriyle makyaj için en ideal seçeneklerden biri. Göz makyajımız için elimizin sıklıkla gittiği bu far paleti sana da gönülden tavsiyemiz!

Buzul mavisi & Nil yeşili

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette serisinden Brights Göz Farı Paleti

Buzul mavisi 2023 sonbahar trendlerinde kalın kumaşlardan hafif ipeklere kadar her ürünü renklendiriyor. Bu sezon buzul mavisini makyajında kullanmak için NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette serisinden Brights Göz Farı Paleti’ndeki en açık mavi tonu tercih edebilirsin. Buzul mavisinin asaleti bu görünümle baştan yazılacak! Ayrıca bu paletteki yeşil tonunu da nil yeşili için kullanabilirsin.

Çikolata kahvesi

Maybelline New York Tattoo Liner Gel Göz Kalemleri

Trençkotlar, elbiseler, ayakkabılar… Çikolata kahvesinin asaletini 2023 sonbahar sezonunda her yerde göreceksin! Makyajlarını bu rengin büyüsüyle taçlandırmak için Maybelline New York Tattoo Liner Gel Göz Kalemleri serisinden 911 Smooth Walnut isimli kahverengi göz kalemini kullanabilirsin. Giyiminde cesaret, bakışlarında dramatiklik 2023 sonbaharında işte böyle seninle olacak!

Kiraz & Bordo

Lancôme L'Absolu Drama Ink Ruj serisinden 481 Nuit Pourpre

2023 sonbahar sezonunda cesur parçaları özgün bir şekilde süsleyen kiraz ve bordo renkleri, birbirinden etkileyici makyajlar yaratmaya da imkan tanıyor. Yanaklarını kiraz rengi tonlarıyla doğal bir şekilde renklendirmek için Maybelline Cheek Heat Krem Allık serisinden 15 Nude Born tonunu tercih edebilirsin.

Makyajında bordoyu öne çıkarmak için ise Lancôme L'Absolu Drama Ink Ruj serisinden 481 Nuit Pourpre isimli rengi tercih edebilirsin. Bordonun asaletini sonuna kadar yansıtan bu renk, 2023 sonbaharında tüm gece ve gündüz makyajlarına çok yakışacak!

Toprak tonları

NYX Professional Makeup Ultimate Queen Far Paleti

Giyim koleksiyonlarında olduğu gibi 2023 sonbahar makyaj trendlerinde de toprak tonları öne çıkıyor. Bu tonları yılın en popüler makyaj stillerinden olan latte makeup ya da espresso makeup trendleriyle görünümüne taşıyabilirsin. Bunun için NYX Professional Makeup Ultimate Queen Far Paleti uygun renk seçenekleri sunuyor. Toprak toplarının tenine yansımasına bayılacaksın!


2023 sonbaharında klasiklerin dışına çıkan renkler ve yepyeni makyaj görünümleri seni bekliyor. Bu sonbahar sezonunun tonlarıyla makyajlarında harikalar yaratmak için geç kalma!


Hemen üye ol!

Sana özel içerik ve ipuçlarını görebilmek için hemen üye ol!

Daha kişisel bir deneyim ister misin?

Lancome.com.tr’de %25 İndirim Fırsatı

Tüm ürünlerde geçerli %25 indirimi kaçırma!

Kodu Kopyala